Velkommen til lydoptagelserne fra Grønland

I marts 2005 var jeg sammen med en ledsager 8 dage på Grønland, og det var en uforglemmelig tur. Her har du nu muligheden for at lytte til optagelser fra Grønland marts 2005
. Vi var otte dage i byen Holsteinsborg, og vi nåede at opleve en hel del, som du vil kunne erfare ved at lytte til optagelserne her på denne side.
Vi boede på Sømandshjemmet, og her fortæller hjemmets bestyrer, hvordan det startede.
Jesper fortæller om Sømandshjemmet Den første dag fik min ledsager Karin og jeg en guidet byrundtur til fods af turistbureauets chef Annette.
Denne optagelse spiller i 58 minutter, 29 sekunder.
Byvandring i Holsteinsborg
En af dagene vi var der, skulle vi selvfølgelig også besøge Knud Rasmussens højskole, i Holsteinsborg, da både Karin og jeg er glade for at komme på højskoler, så vi skulle da lige høre, hvordan den blev drevet, og det kan du nu lytte til her på denne optagelse.
Den varer 10 minutter og 24 sekunder.
Fortælling om Knud Rasmussens højskole
Vi nåede da også at komme på besøg på en enkelt virksomhed, nemlig rejefabrikken, som vi fik en rundvisning på.
Denne rundvisning kan du lytte til på linket her.
Besøg på rejefabrikken i Holsteinsborg
Den næste optagelse er en snescootertur, hvor jeg kørte med en, der var vant med det, mens Karin, som det modige menneske hun er, for første gang satte sig op på sådan en snescooter, og hun klarede det virkelig flot.
Det er selvfølgelig en optagelse med meget larm, men spændende alligevel. Denne Optagelse varer 1 time, 8 minutter, 56 sekunder.
Snescootertur i Holsteinsborg


Copyright Hans Erik Olsen december 2010